Kafkasspor, 2024-2025 futbol sezonuna bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başlangıç yaptı. Takımın teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu, antrenman sonrası önemli açıklamalarda bulundu.  Taraftarlar da, sezon açılışında takımlarını yalnız bırakmayarak, tribünlerde yerlerini aldılar.

"Yeni sezon, yeni ümitler; camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Hiçte yabancı olmadığım bir camia. 4. kez geliyorum; çok mutlu, huzurlu çalıştığım bir yer. Kafkasspor, başarılara alışkın bir kulüp; geçmiş yıllarda da final oynayan, şampiyonluk yaşayan, geçtiğimiz sene de play-off oynayan bir camia. Tekrardan hedeflerinin altında olmayan, bu hedeflerin üstüne çıkmaya çalışan bir ekip kurmaya çalıştık. İnce ve titiz çalışmalar neticesinde de gayet genç, dinamik, tutkulu, çoşkulu bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Umut ediyoruz ki, sene sonundaki hedeflere emin adımlarla ilerleriz. Şimdiden camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

Yoğurtçu, geçmiş tecrübelerine dayanarak, yeniden yapılanan ve genç bir kadroyla sezona hazır olduklarını vurguladı. 

Son yıllarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kafkasspor, bu sezon da başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor. Hüseyin Yoğurtçu liderliğindeki takım, sezon boyunca futbolseverlere heyecanlı anlar yaşatmayı umuyor.

Muhabir: Abdullah Argun