Kafkasspor altyapı takımlarının 2024-2025 Akademi Ligleri'nde mücadele ederken giyeceği formaların ve antrenman malzemelerinin sponsoru Yaşam Orman Ürünleri oldu. Bu iş birliği, kulüp binasında düzenlenen bir basın toplantısıyla duyuruldu.

Basın toplantısı kulüp binasında yapıldı

Toplantıya Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı ve Yaşam Orman Ürünleri sahipleri Orhan Turan ile Fatih Karakafa katıldı. Basın toplantısı boyunca iki taraf da bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

uğur Kamacı teşekkürlerini iletti

2024 - 2025 Akademi liglerinde forma sponsorumuz Yaşam Orman Ürünleri olmuştur. Her sezon kulübümüze yapmış olduğu sponsorluk desteği ile kulübümüzün altyapısıyla özdeşleşen bir marka olmuştur. Destekleri için Orhan Beye ve Fatih Beye çok teşekkür ederim.

Uğur Kamacı, Yaşam Orman Ürünleri’nin yıllardır süregelen katkılarının, kulübün altyapı çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdığını belirtti. Kamacı, bu desteğin kulübün genç oyuncularının gelişimi için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Yaşam orman ürünleri gençlere desteğini sürdürecek

Geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olmaktan dolayı mutluyuz. Kafkasspor camiasının altyapıya vermiş olduğu önemi yakından görüyoruz ve takdir ediyoruz. Firma olarak gençlerimize desteklerimiz devam edecektir.

Orhan Turan ise genç sporculara verdikleri desteğin, Türkiye futbolunun geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu belirterek, bu desteklerinin uzun yıllar devam edeceğini ifade etti. Turan, Kafkasspor’un altyapıya verdiği değerin diğer kulüpler için de örnek teşkil etmesi gerektiğini ekledi.

Genc Gazete Kafkasspor (1)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: Bülten