Osmaniye'de düzenlenen bir şehit cenazesinde yaşanan acı bir olay, CHP İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü'nün ani vefatıyla sonuçlandı. Döğüşcü, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 51 yaşındaki siyasetçinin cenazesi, Kadirli ilçesi Cığcık köyünde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Kalp krizi geçiren CHP Osmaniye İl Başkanı toprağa verildiSiyaset Arenasında Derin İzler Bırakan CHP İl Başkanı Döğüşcü'nün Anısına Veda

CHP İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, Kalp Krizi Geçirerek Toprağa Verildi

Olay, Osmaniye'de gerçekleşen bir şehit cenazesinde meydana geldi. CHP İl Başkanı Döğüşcü, cenaze töreninde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kalp krizi geçirdiği belirlendi. Evli ve 1 çocuk babası olan Döğüşcü'nün ani ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kalp krizi geçiren CHP Osmaniye İl Başkanı toprağa verildi

Toprağa Verildiği Köyde, CHP İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü'ye Veda

Cenaze törenine, Döğüşcü'nün ailesi, yakınları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı, köy mezarlığında düzenlendi ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Kalp krizi geçiren CHP Osmaniye İl Başkanı toprağa verildi

Kalp Kriziyle Kaybedilen CHP İl Başkanı: Mehmet Orhun Döğüşcü'nün Son Yolculuğu

Döğüşcü'nün naaşı, cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi. Öte yandan, cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar arasında taziye mesajları ve başsağlığı dilekleri de paylaşıldı.

Siyaset Arenasında Derin İzler Bırakan CHP İl Başkanı Döğüşcü'nün Anısına Veda

Siyaset Arenasında Derin İzler Bırakan CHP İl Başkanı Döğüşcü'nün Anısına Veda

Yaşanan bu acı kayıp, Osmaniye siyasetini derinden sarsarken, Mehmet Orhun Döğüşcü'nün anısını yaşatmak adına düzenlenecek etkinliklerle ilgili detaylar ilerleyen günlerde belirlenecek. CHP camiası, Döğüşcü'nün ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerken, kaybın büyük bir boşluk yarattığı ifade ediliyor.

Editör: İHSAN KURAN