Bursa

Kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan motokurye öldü

Bursa Osmangazi ilçesinde bariyerlere çarpan bir motokurye, yaklaşık 70 metre sürüklendikten sonra olay yerinde hayatını kaybetti.

Loading...

Abone Ol

Bursa’da gece yarısı feci kaza: 25 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Paşaçiftliği mevkiinde, gece saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası, genç bir motokuryenin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki Murat Erkılıç, Nilüfer ilçesinden teslimat için yola çıkmıştı.

Motokurye bariyerlere çarparak durabildi

Erkılıç, Paşaçiftliği mevkiine ulaştığında, henüz bilinmeyen bir sebeple motosikletinin kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık 70 metre sürüklenen genç sürücü, olay yerinde yaşamını yitirdi. İlk incelemelere göre kaza anında kask takmadığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Motokuryenin cenazesi, ilk incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Morgu’na sevk edildi.

Gece yarısı meydana gelen kazanın detayları inceleniyor

Kaza, saat 02.00 civarında meydana geldi ve olay yerine kısa sürede acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde Murat Erkılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis, kazanın oluş şekli ve detaylarını aydınlatmak için görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Soruşturma devam ediyor.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!