Şerit değiştirirken çarptı

Kütahya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Olay, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda meydana geldi. Afyonkarahisar yönünden Kütahya'ya doğru seyir halinde olan 06 EC 4436 plakalı otomobil, şerit değiştirirken 43 SE 162 plakalı başka bir otomobille çarpıştı. Kazada, 80 yaşındaki Cemile Yalçınar olay yerinde yaşamını yitirdi.

Genc Gazete Kutahya Kaza (2)

Kazanın Detayları Ortaya Çıktı

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar'dan Kütahya'ya doğru seyir halinde olan 06 EC 4436 plakalı otomobilin şerit değiştirmesi sonucu, karşı yönden gelen 43 SE 162 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araç da yol kenarına savruldu. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay Yerinde Bir Can Kaybı

Çarpışma sonucu, 06 EC 4436 plakalı otomobilde bulunan 80 yaşındaki Cemile Yalçınar, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası yapılan ilk müdahalede, Yalçınar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer yaralılar ise hızla sağlık ekiplerince Kütahya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Genc Gazete Kutahya Kaza (3)

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan dört kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunup bulunmadığına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Kazanın nedenine dair araştırmalar sürüyor. Trafik polisleri, kazanın gerçekleştiği noktada güvenlik önlemleri alarak, yolun bir süre trafiğe kapatılmasına neden oldu.

Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen bu feci kaza, bir ailenin yıkımına neden oldu. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Genc Gazete Kutahya Kaza (2)

Kaynak: İHA