Spor

Mesut Özil'in cami temizleme videosu genç futbolculara ilham oldu

Genç futbolcular, Mesut Özil'in cami temizleme videosundan etkilenerek her ay bir camiyi gönüllü olarak temizlemeye karar verdi.

Loading...

Abone Ol

Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil'in cami temizlerken çekilen videosu, Sivas’ta genç sporcular arasında büyük bir etki yarattı.

Sivas İstiklal Alperen Futbol Kulübü'nün genç oyuncuları, Özil’in bu örnek davranışından ilham alarak mahallelerindeki camiyi temizleme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Şimşek’in desteğiyle gençler, Mescidi Aksa Camisi'nde temizlik çalışması yaparak bu anlamlı projeye start verdi.

Mesut Özil'in videosu gençlere ilham kaynağı oldu

İstiklal Alperen Futbol Kulübü'nün genç sporcuları, sosyal medyada Mesut Özil’in cami temizlediği videoyu izledikten sonra harekete geçti.

Kulüp Başkanı Mustafa Şimşek, gençlerin bu isteğini olumlu karşılayarak onları organize etti. Böylece, Mescidi Aksa Camisi'nin temizliğini yaparak güzel bir örnek sergilediler.

Genç futbolcular her ay bir camiyi temizleyecek

Kulüp Başkanı Şimşek, gençlerin bu davranışından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Çocuklarımız Mesut Özil ağabeylerini örnek alarak mahallemizdeki camiyi temizlemek istediler. Biz de buna duyarsız kalmadık ve onları destekledik. Artık her ay bir camiyi temizleme kararı aldık," dedi.

"Böylesi ünlü arkadaşlarımızın olumlu davranışlarının gençler üzerindeki etkilerini görmek bizi çok mutlu ediyor."

Mesut Özil Sivas’a davet edildi

İstiklal Alperen Spor Kulübü oyuncularından Muhammet Karakız, Mesut Özil’i Sivas’a davet ederek, "Biz de onun gibi cami temizlemek istedik.

Diğer kulüplerin de benzer faaliyetlerde bulunmasını bekliyoruz. Mesut ağabeyimizi Sivas’ta görmek isteriz," dedi.

“Temizlerken mutlu oluyoruz”

Genç futbolculardan Hüseyin Mert Güler ise, “İbadet alanları hepimizin. Mesut Özil ağabeyimizin videosunu izleyince biz de camiyi temizlemek istedik ve bu bizi çok mutlu etti,” diye konuştu.

Spor haberleri için TIKLAYIN!