Bursa'da bu hafta hava durumu oldukça sıcak ve değişken bir seyir izleyecek. Meteoroloji tarafından yayınlanan tahmin raporuna göre, şehir genelinde parçalı-çok bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olacak. İşte gün içerisindeki hava durumu ayrıntıları:

Bursa'da 5 Şubat 2024 Pazartesi Hava Durumu ve Haftalık Tahmin Raporu

Pazartesi (5 Şubat 2024): Sabah saatlerinde 5 dereceyle başlayan gün, parçalı bulutlu gökyüzüyle geçti. Öğle saatlerinde termometreler 4 derece seviyelerinde seyretti. Öğleden sonra parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkisiyle sıcaklık 14 dereceye kadar çıktı. Akşam saatlerinde ise 16 derece ölçülürken, gün batımı parçalı bulutlu bir gökyüzüyle yaşandı. Gece saatlerinde termometreler 13 derece seviyelerinde ölçüldü.

Salı (6 Şubat 2024): Yarın sabah saatlerinde 9 derece ölçülen sıcaklık, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir atmosferle 20 dereceye kadar yükselecek.

Çarşamba (7 Şubat 2024): Çarşamba günü, sabah saatlerinde 8 derece başlayacak. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkisiyle sıcaklık 21 derece seviyelerine çıkacak.

Perşembe (8 Şubat 2024): Perşembe günü, sabah saatlerinde 9 derece ölçülen sıcaklık, parçalı bulutlu ve güneşli bir gün geçirerek 21 derece seviyelerine ulaşacak.

Cuma (9 Şubat 2024): Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde 8 derece başlayacak. Gün içinde çok bulutlu gökyüzü etkili olacak ve en yüksek sıcaklık 20 derece seviyelerinde seyredecek.

Haftanın Genel Değerlendirmesi: Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin raporuna göre, Bursa'da bu hafta genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek, 20 derece ve üzerine çıkacak. Bu durum, sıcak bir Şubat haftasının yaşanacağı anlamına geliyor. Bursalılar, hafta boyunca parçalı bulutlu ve güneşli günlerin keyfini çıkarabilirler.

Editör: İHSAN KURAN