Bursa

Meteoroloji’den Bursa'ya kar ve yağış açıklaması

Sabah saatlerine 2 derece soğukla başlayan gün, şehir genelinde çok bulutlu bir gökyüzü ile gün doğumuyla karşılandı.

Abone Ol

Sabah saatlerine 2 derece soğukla başlayan gün, şehir genelinde çok bulutlu bir gökyüzü ile gün doğumuyla karşılandı. Öğle saatlerine kadar devam eden soğuk hava, termometreleri 1 derece seviyelerinde tuttu. Şehir genelinde öğle saatlerinde hava sıcaklığı 6 derece civarında seyretti.

"Bursa'da Soğuk ve Karlı Günler: Meteoroloji 27 Ocak 2024 Hava Tahmini Detayları"

Öğle sonrası ise termometreler 8 dereceye kadar yükselirken çok bulutlu gökyüzü etkisini sürdürdü. Akşam saatlerine doğru ise termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün batımı yaşandı. Akşam saatlerinde yer yer karla karışık yağışlar ve çok bulutlu gökyüzü devam etti, termometreler 6 derece civarında seyretti. Gece boyunca yağışlar ve karla karışık yağışlar devam ederek termometrelerin 5 derece civarında seyretmesine neden oldu.

"Bursa Hava Durumu: Soğuk, Karla Karışık Yağış ve Haftalık Tahminler"

Meteoroloji tarafından yapılan hafta sonu hava tahmin raporuna göre, Bursa'da dondurucu soğuk etkisi devam ederken karla karışık yağış geçişleri bekleniyor. Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü ise kar yağışının yer yer etkili olması öngörülüyor.

"Bursa Hava Durumu: Soğuk, Karla Karışık Yağış ve İlerleyen Günlerin Tahmini"

Hafta sonunun son günü, yani yarın, sabah saatlerinde termometreler 3 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde karla karışık yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 5 derece seviyelerinde ölçülecek.

"Bursa Hava Durumu Güncellemesi: Soğuk Hava, Kar Yağışı ve Haftalık Tahminler"

Pazartesi günü ise sıcaklıklar sabah saatlerinde eksi 2 derece seviyelerinde başlayacak. Gün içerisinde bölgesel olarak kar yağışı geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 5 derece seviyelerinde seyredecek.

Salı günü, termometreler sabah saatlerinde 0 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Çarşamba günü ise sıcaklık sabah saatlerinde buz kesen havayla birlikte 3 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde bölgesel olarak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bursa'da hafta boyunca soğuk hava, karla karışık yağışlar ve bulutlu gökyüzü etkili olacak gibi görünüyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılara dikkat edilmesi önerilir.