Gündem

Milli Eğitim Bakanlığına, Personel alımı gerçekleşecek

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Resmi Gazete' de yayımlanan yönetmelik doğrultusunda yüksek maaşlı bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Resmi Gazete' de yayımlanan yönetmelik doğrultusunda yüksek maaşlı bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

Başvurular 4-8 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan ve adaylardan en az 70 KPSS puanı şartı isteniyor. Çalışmaya hak kazananlar en az 49.748 TL, olup en yüksek 74.622 TL maaş almış olacak.

Başvurular, e-devlet üzerinden (Millî Eğitim Bakanlığı / Kariyer Kapısı) ve Kariyer Kapısı internet sitesinden gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunan adaylardan, en az 70 KPSS puanına sahip olmalı gerekmektedir ve başvuru tarihleri 4-8 Aralık 2023 arasında olmalıdır.

Başvuruda bulunacak adaylardan istenen belgeler arasında fotoğraflı iş tecrübesini gösterir detaylı özgeçmiş, mezuniyet bilgileri, mesleki tecrübeye dair belgeler, KPSS puan belgesi gibi unsurlar bulunmaktadır.

Başvurularını başarılı şekilde tamamlayan adaylar, en düşük 49.748 TL ile en yüksek 74.622 TL arasında değişen maaşlarla ödüllendirileceklerdir. Adayların başvuru işlemlerini eksiksiz ve hatasız olarak gerçekleştirmeleri önemlidir.

Başvuru sürecinin tamamlanmasından sonra adaylar, "Başvuru Bilgileri" çıktısını alabileceklerdir. Başvurular, usulüne uygun ve zamanında yapılmadığı zaman değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru şartları arasında yer alan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları muhakkak taşımak ve belirli mühendislik bölümlerinden mezun olmak gibi kriterler bulunmaktadır. Ayrıca, bilişim personeli olarak belirli zamanlarda çalışmış olma şartı da aranmaktadır.

Adayların nitelikler arasında, güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmeleri, bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları ve, analitik düşünebilme yeteneği, takım çalışmasına yatkınlık, iletişim becerileri gibi özelliklere sahip olmaları gerekmektedir.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57