Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, Genç Gazete kahvaltı buluşmalarının konuğu oldu. 22-27 Eylül tarihleri arasında Mobiliyum AVM’de düzenlenen Alışveriş Festivali hakkında fikir alışverişi yapılırken, İnegöl Mobilyası’nın günümüzdeki durumu ve geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Whatsapp Image 2024 10 22 At 10.03.21 Gencgazete

İnegöl Mobilyası’nın Yeri ve Festivallerin Önemi

Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı buluşmasında, İnegöl Mobilyası’nın mevcut durumu, sektördeki yeri ve yapılacak olan festival ile fuarların önemi masaya yatırıldı. Mobiliyum AVM’nin düzenlediği Alışveriş Festivali’nin, İnegöl mobilyasının tanıtımında oynayacağı rol üzerinde duruldu.

Whatsapp Image 2024 10 22 At 10.03.19 Gencgazete

Buluşma, samimi bir sohbet havasında geçerken, İnegöl mobilyası ile ilgili yapılabilecek çalışmalar ve sektöre katkı sağlayacak yeni projeler tartışıldı. Toplantının sonunda Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Abdullah Argun