Bursa

MODEF Fuarını Açtı, Meclis'e Koştu!

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl’de düzenlenen 51. MODEF Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldıktan sonra hızla Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni yasama yılının ilk gününde meclisteki yerini aldı.

Abone Ol

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl’de düzenlenen 51. MODEF Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldıktan sonra hızla Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni yasama yılının ilk gününde meclisteki yerini aldı. Salman, İnegöl’deki fuarda hem mobilya sektörünü destekledi hem de meclisin açılışına yetişmeyi ihmal etmedi.

Salman İnegöl'ü Yalnız Bırakmadı!

Salman, fuarın açılışında yaptığı konuşmada yeni yasama yılına da değindi. "Bugün ayrıca Gazi Meclisimizin açılışı da gerçekleşiyor. İnşallah fuardan sonra oraya katılacağım" diyerek hem İnegöl’deki faaliyetlere hem de Ankara'daki yasama sürecine olan bağlılığını gösterdi.

Fuarın ardından meclisteki görevine devam eden Salman, yoğun temposuna rağmen her iki etkinliğe de katılım sağladı.

TBMM’de Yeni Yasama Yılı Başladı

TBMM, 28. Dönem 3. Yasama Yılı’na milletvekillerinin yoğun katılımıyla başladı. Milletvekillerinin sıralarına çiçekler bırakılan oturumda, yabancı misyon şefleri, kabine üyeleri, kuvvet komutanları ve yüksek yargı organlarının başkanları da yer aldı.