Hız ve Alkol Yine Can Aldı

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz Cuma günü, alkollü olduğu iddia edilen Yasin Akçiçek ve arkadaşı motosikletle süratli bir şekilde ilerlerken kaza yaptı. Akçiçek, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce cadde üzerindeki bir araca, ardından kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklendi ve her iki kişi de yaralandı. Olay anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Genc Gazete Motosiklet Kazasi 21 (3)

Çevredeki Vatandaşlar Hemen Yardıma Koştu

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hızla 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü Yasin Akçiçek ve arkadaşına ilk müdahaleyi yaptı. Hastaneye kaldırılan Akçiçek, maalesef kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Genc Gazete Motosiklet Kazasi 21 (2)

Görgü Tanıkları Ne Dedi?

“İkisi de yerde yatıyordu. Kadının durumu biraz daha iyiydi, adam ise ağır yaralıydı. Önce insanlar başlarına toplandı, kısa süre sonra da ambulans geldi. Sağlık çalışanları hemen kalp masajı yapmaya başladı. Daha sonra ise yaralılar hastaneye kaldırıldı” dedi mahalle sakini Diyar Öcal.
Genc Gazete Motosiklet Kazasi 21 (1)-1
“Önce caddede park halindeki bir arabaya, ardından da elektrik direğine çapmışlar. Sağlık ekipleri hastaneye kaldırmış yaralıları ama adamın durumu bayağı ağırmış. Sabah baktığımızda ise arabada ve direkte bayağı hasar vardı” diye konuştu mahalle esnafı Yusuf Özer.
Genc Gazete Motosiklet Kazasi 21 (6)

Kaynak: İHA