İnegöl

MÜSİAD Tiflis şube başkanı İnegöllü

2018 yılında kurulan MÜSİAD Tiflis Şubesi’nin başkanı İnegöllü iş insanı İzzet Yaprak oldu.

Abone Ol

Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticari ilişkilerinin son yıllarda ivme kazandığını kaydeden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, ilişkilerin daha da artırılması için gereken konuları Tiflis ve Batum toplantıları sırasında da ele aldıklarını söyledi.
MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı ve Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay'ın katılımıyla MÜSİAD Tiflis 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.



Tiflis'te bir oteldeki toplantıya MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Selim Sar, MÜSİAD Gürcistan ofislerin yetkilileri, Türk iş adamları, Gürcistan'daki Türk kurumların temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.
İstiklal Marşı ve Gürcistan milli marşının okunmasıyla başlayan toplantıda MÜSİAD'ın dünya genelindeki faaliyetleri anlatıldı ve tanıtım filmi gösterildi.
Gürcistan'da ilk kez düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı çerçevesinde, MÜSİAD Tiflis Ofisi Kurucu Başkanı Mustafa Özgür Yücel'in yerine yeni başkan olarak İzzet Yaprak seçildi.

İNEGÖL HABERLERİ