Her gün yüzlerce insanın gelip geçtiği bu kalabalık terminalde böyle bir olayın yaşanması bölge sakinleri ve terminal kullanıcıları arasında büyük bir şok etkisi yarattı. Terminaldeki yoğunluktan dolayı olayın fark edilmesi ve hemen ilgili ekiplere haber verilmesi sayesinde olay yerine hızla müdahale edildi.

AW045983_03

Temizlik Görevlisi Fark Etti

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde görev yapan temizlik görevlisi, kartonların üzerinde hareketsiz yatan bir kişi fark etti. Hemen durumu yetkililere bildirdi.

AW045983_01

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Yaptığı İncelemeler

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri yaptığı kimlik tespitinde, hayatını kaybeden kişinin 60 yaşındaki Kemal Taş olduğunu ortaya çıkardı.

Olay yerinde bulunan bir miktar para ve Kemal Taş'ın cenazesi, ekiplerin incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Olayın ardından Kemal Taş'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp incelemesi başlatıldı. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve tahkikatın devam ettiğini açıkladı.

Editör: Umut Gökdaş