CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin hedefleri ve başarısı hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (1)

CHP'nin Üye Sayısı Hızla Artıyor

Bursa'da düzenlenen üye katılım töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partilerinin üye sayısının hızla arttığını ifade etti. “Her hafta 10 bin üye kaydediyoruz. Bunun 8 bini genç üyeler. Bu parti, gençlerin umutlarını yeniden yeşerten bir parti olmuştur” dedi.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (2)

Gençlerin Umutları Yeniden Yeşeriyor

Özel, gençlerin ülkeye olan güvenlerini yeniden kazandıklarını belirterek, “Bu parti daha 31 Mart seçimlerine kadar her 4 gencin 3'ü yurt dışına gitmek istiyorum diyen, artık bu ülkeden umudunu kesen gençlerin bir seçim daha beklemeye karar vermesine vesile olmuştur” şeklinde konuştu.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (3)

CHP Anketlerde Üstünlük Sağlıyor

Seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarını ve anketlerde önde olduklarını belirten Özel, “1.8 puan farkla birinci partiydik. Nisanda 2'nin üzerine çıktı, mayısta 3.5 puan oldu, haziranda 4.5 puan oldu. Dün ve bugün 3 büyük anket şirketi temmuz anketlerini açıkladı, en düşüğünde 4.5 puan öndeyiz. Bir diğerinde 5.5 puan öndeyiz. Bir diğerinde 8 puan öndeyiz” dedi.

Özel, partililere seslenerek, “Gece yatarken yarın acaba ne olacak diye düşünmeyeceğiz. Seçimi yıllar öncesinden garanti edeceğiz. Bunun yolu her birimizin bu inançta olmasıdır. Aramızdaki kardeşliği pekiştirmeli, mesafeleri daraltmalı, omuz omuza vermeli, kol kola girmeli, partinin başarısı için hep birlikte yılmadan çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (4)

Bursa'yı Kazanan İktidara Geliyor

Özel, yerel seçimlerde Bursa'yı kazandıklarını ve bunun CHP için büyük bir zafer olduğunu belirtti. “47 yıl sonra Bursa'yı aldık. 47 yıl sonra parti yeniden birinci parti oldu. Bursa'yı alan birinci parti oluyor. Yıldırım'ı alan iktidar oluyor. Yıldırım'ı alacağız, iktidara geleceğiz” dedi.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (5)

Gelecek Seçimlere Hazırlık

Özel, örgütlerine olan güvenini dile getirerek, “Ben örgütümüze inanıyorum, güveniyorum. Milletvekillerimizle, parti üyelerimizle birlikte hepimizin bu büyük zaferi kazanacağımıza, yine yüzümüzü güldüreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Genc Gazete Ozgur Ozel Chp Bursa (7)

Kaynak: İHA