Rüyada Çardak Görmek: Bekarlar İçin Evlilik, Evli Çiftler İçin Çocuk!

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (2) 2

Rüyada çardak görmek, çeşitli kaynaklara göre farklı anlamlar taşır. İhya, Molla Cami, Diyanet ve Nablusi gibi rüya tabircilerinin yorumlarına göre, çardak rüyası genellikle hayırlı ve olumlu gelişmelere işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (3) 3

İhya'ya göre rüyada çardak görmek

İhya'ya göre, rüyada çardak görmek, özellikle asma çardağı ise, hizmette kusur etmeyen, zengin ve güzel bir kadınla tabir edilir. Bekarlar için evlenmeye, evliler için ise çocuk sahibi olmaya delalet eder. Aynı zamanda, yoksul kimseler için zenginlik, bir şeyden korkanlar için ise bu korkudan kurtulma anlamına gelir.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (5) 5

Molla Cami'ye göre rüyada çardak görmek

Molla Cami, rüyada çardak görmenin korkudan emin olmaya işaret ettiğini belirtir. Bekar olanlar için evlenmek, evli olanlar için çocuk sahibi olmak anlamına gelir. Çardağı uzaktan görmek ise, yükseklik, sevinç ve ululuğa işaret eder. Çamur ve topraktan yapılmış çardaklar ise sevinç ve din anlamına gelir.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (12) 12

Rüyada bir çardağa çıktığını gören kimse, korkuda ise korktuğu şeyden emin olur. Hasta ise, cennete gider.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (4) 4

Diyanet'e göre rüyada çardak görmek

Diyanet'e göre, rüyada çardak görülmesi yeni bir yuva, yuvaya mutluluk ya da rüyayı görenin yakınlarına saadet geleceği anlamına gelir. Rüyada çardakta oturmak, kişinin kendi kafasında planlar yaparak ev sahibi olması veya bir iş kurarak para kazanması gerektiğine işaret eder. Bekar bir kimsenin rüyasında çardak görmesi, kısa zamanda evleneceğine delalettir.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (7) 7

Nablusi'ye göre rüyada çardak görmek

Nablusi, rüyada çardak görmenin korkudan emin olmaya delalet ettiğini belirtir. Rüyayı gören bekar ise evlenir, evli ise çocuğu olur veya hanımı üzerine bir cariye alır. Çardak, önder ve dindar güzel bir kadına delalet eder.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (10) 10

Rüyada evinin üzerine bir çardak yaptığını ve hanımının da onu engellediğini gören kimse, hanımı üzerine bir daha evlenir veya bir cariyeyi yatağına alır.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (6) 6

Rüyada Çardağa Çıkmak

Rüyada bilmediği bir çardağa çıktığını gören kimse, korkuda ise korktuğu şeyden emin olur. Hasta ise, cennete gider. Bunların hiçbiri yoksa, şeref ve sevince erer veya kahır ve galibiyeti veya ilmi yahut bir camide imam olmasından dolayı bir kavme reis olur.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (8) 8

 Rüyada çardak görmenin Fakir ve Zengin İçin Güzel Anlamları Var

Fakir bir kimsenin rüyasında yeni bir çardak içinde olduğunu görmesi, o kimsenin zengin olacağına işaret eder. Eğer zengin ise malının zarar göreceğine delalet eder. Fakir bir kimsenin eski bir çardakta olduğunu görmesi, o kimsenin fakirliğinin artacağına, zengin ise servetinin artacağına işaret eder. Bir çardak yaptığını gören kimse, hanımı üzerine bir hanımla daha evlenir.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (9) 9

Rüyada çardak görmek; bekarlar için evlilik, evliler için çocuk, fakirler için zenginlik, korkulardan kurtulma gibi olumlu anlamlar taşır.

Genc Gazete Rüyada Çardak Görmek Dini Rüya Tabirleri! Cardak Kulube (11) 11

Kaynak: www.ihya.org