Rüyada çerçeve görmek

Rüyada çerçeve görmek, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır.

Genc Gazete Frame Tablo Cerceve Dini Ruya (6)

İhya'ya göre rüyada çerçeve görmek

İhya'ya göre, kapı ve pencere çerçeveleri bekarlar için evliliği, evli kimseler için ise ev edinmeyi veya mutlu bir hayatı simgeler.

Çerçevede görülen kırık döküklük, kişinin hayatındaki yanlışlıklara işaret eder. Resim çerçevesi ise mutluluğu sürekli kılan tedbirleri ifade eder.

Bir şeyi sınırlayan çerçeve ve benzeri şeyler ise Allah Teala'nın koyduğu sınırlara delalet eder.

Genc Gazete Frame Tablo Cerceve Dini Ruya (4)

Molla Cami'ye göre rüyada çerçeve görmek

Molla Cami'ye göre, rüyada görülen tabloda insan resmi varsa, bu rüya yalan söylemeye ve insanları aldatmaya işarettir. Eğer tabloda manzara resmi varsa, düşünmeye, araştırmaya ve hakikati bulmaya işaret eder.

Rüyada bir resim çerçevesi görmek, etrafınızdaki dost veya iş ortaklarınızın size sıkı sıkıya bağlı olduklarına delalet eder. Çerçeve görmek, aynı zamanda işlerinizin bu intizam içinde devam ettiğine de işarettir.

Genc Gazete Frame Tablo Cerceve Dini Ruya (2)

Diyanet'e göre rüyada çerçeve görmek

Diyanet'e göre, kapı ve pencere çerçevesi bekarlar için evliliğe, evli kimseler için ev edinmeye yahut mutlu bir hayata delalet eder. Bunlarda görülen kırık döküklük, insanın kendi hayatındaki yanlışlıklara işaret eder. Resim çerçevesi, mutluluğu sürekli kılan tedbirleri ifade eder. Bir şeyi sınırlayan çerçeve ve benzeri şeyler ise Allah Teala'nın koyduğu sınırlara delalet eder.

Genc Gazete Frame Tablo Cerceve Dini Ruya (10)

Bu rüya Önemli Karar ve Dostluk Bağlarına işaret

Rüyada çerçeve görmek, kişinin önemli bir konuda kesin ve isabetli bir karar vereceğine işaret eder. Aynı zamanda, etrafınızdaki dost ve iş ortaklarınızın size sıkı sıkıya bağlı olduklarına, işlerinizin düzenli bir şekilde devam ettiğine işaret eder.

Genc Gazete Frame Tablo Cerceve Dini Ruya (8)

Kaynak: Haber Merkezi