İhya'ya göre rüyada çınar ağacı görmek

İhya'ya göre, çınar ağacının rüyada görülmesi yüce bir kişilik ve geniş bir çevreye işaret eder. Ayrıca, büyük ve yapraklı bir çınar görmek, devletin ve ülkenin büyümesine delalet eder.

“Büyük çınar ağacını yapraklı görmek, devletin ve ülkenin büyümesine delalet eder.”

Rüyada çınar ağacının dallarının rüzgarda sallandığını görmek ise savaş anlamına gelir. Çınar ağacının dalı, kişinin çocuk ve torunlarını simgelerken, çınar ağacının altında oturmak devletten gelecek hayırlı bir işe delalet eder.

Genc Gazete Rüyada Çınar Görmek Plane Tree(9)

Nablusi'ye  göre rüyada çınar ağacı görmek

Nablusi, çınar ağacını yüce, çocuk sahibi, ancak faydasız ve kötü bir kimse olarak yorumlar. Çınar ağacının meyvesinden bir şeye isabet etmek, bu tür bir kişiden mala sahip olmayı ifade ederken, dikeninden bir şeye isabet etmek ise kötü bir olay yaşanacağını belirtir.

“Bir kimse çınar ağacının meyvesinden bir şeye isabet etse, o kimse anlatılan adam gibi birisinden mala nail olur.”

Nablusi ayrıca, çınar ve ilgun ağaçlarını savaş ve askerlik ile ilişkilendirirken, fakirlik ve yoksulluğa da işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çınar Görmek Plane Tree(3)

Seyyid Süleyman'a  göre rüyada çınar ağacı görmek

Seyyid Süleyman, çınar ağacını iri yarı, çok çocuklu, ahlaksız ve hayırsız bir adamla tabir eder. Bu görüş, çınar ağacının olumsuz yönlerini vurgular.

Genc Gazete Rüyada Çınar Görmek Plane Tree(4)

Molla Cami'ye  göre rüyada çınar ağacı görmek

Molla Cami'ye göre çınar ağacı, yüce, evladı çok ancak kötü bir kimseyi temsil eder. Çınar ağacının dikeninden bir şey elde edilmesi, kötü bir olayın habercisi olarak yorumlanır. Ayrıca, çınar ağacı savaş ve askerlik ile ilişkilendirilir, fakirlik ve yoksulluğa işaret eder.

“Bazı tabirciler, rüyada görülen çınar devlete, harbe, yahut askere giden kimse hakkında hayra ve diğer halk hakkında da fakirlik ve yoksulluğa işaret eder, dediler.”

Çınar ağacı rüyaları, köklü bir sembolizm ile doludur. Bu güçlü ağaç, rüya gören kişiye derin mesajlar verir, hayatındaki önemli kişileri ve olayları yansıtır.

Genc Gazete Rüyada Çınar Görmek Plane Tree(8)

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: www.ihya.org