Savcı tanıdığı varmış

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi 2 Eylül Caddesi'nde meydana gelen olayda, araç trafiğine kapalı yolda motosikletiyle seyir halinde olan bir kurye, polis denetimi sırasında durduruldu. Motorlu araç girişinin yasak olduğu caddede kuryeye cezai işlem uygulandı. Bu durum karşısında sinirlenen kurye, polislere savcı bir tanıdığını arayacağını belirterek, ekiplerin isim ve numaralarını talep etti.

Genc Gazete Eskisehir Savci Polis (2) 2 11Zon

Polislerle Tartışma Yaşandı

Ceza işlemine tepki gösteren kurye, polis ekipleriyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kuryenin savcı bir yakını olduğunu iddia etmesi ve polislere mukavemet göstermesi olayın seyrini değiştirdi.

Genc Gazete Eskisehir Savci Polis (3) 3 11Zon

Ters Kelepçeyle Gözaltına Alındı

Polislere karşı sesini yükselten ve mukavemet gösteren kurye, ekipler tarafından ters kelepçeyle etkisiz hale getirildi. Olayın ardından kurye gözaltına alındı.

"Savcı tanıdığını arayacağını söyleyerek polislerden isim ve telefon numaralarını istedi"

Genc Gazete Eskisehir Savci Polis (4) 4 11Zon

Edinilen bilgilere göre, kurye, cezaya itiraz ederek savcı bir yakınına durumu ileteceğini ve polislerden isim ve telefon numaralarını istediğini belirtti. Polisin görevini yapmasına engel olan kurye, sonunda etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Genc Gazete Eskisehir Savci Polis (5) 5 11Zon

Kaynak: İHA