Bursa’nın Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde, taksi parasını ödemeden taksiden inen bir şahıs, taksicilerin hedefi oldu. Durumdan rahatsız olan taksi şoförü, arkadaşlarını da toplayarak müşterinin evine gitti.

Baltalar ve sopalarla bekleyen taksiciler, olayın ciddiyetini daha da artırdı. O anlar amatör kamerayla kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Genc Gazete Sen Misin Taksi Parasını Ödemeyen Taksiciler Baltalarla Kapısına Dayandı! (1)-1

Taksi parasını ödemeyen müşteri, baltalı taksicilere hedef oldu

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir müşteri taksi ücreti ödemeden taksiden indi. Bu duruma sinirlenen taksi şoförü, hemen durağa gidip arkadaşlarını topladı.

Şahısın evine giden taksiciler, ellerinde baltalar ve sopalarla sokak ortasında beklemeye başladı. Bu gergin anlar, çevrede bulunan bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi.

Taksicilerin baltalı bekleyişi kameralara yansıdı

Olay anında amatör kamerayla çekilen görüntülerde, sinirli taksicilerin baltalar ve sopalarla müşteri beklediği anlar kaydedildi.

Görüntülerde, taksicilerin müşteriyi sokak ortasında beklediği ve etrafındaki insanlarla kısa süreli diyaloglara girdiği görülüyor. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Taksi şoförleri arasında gerilim tırmandı

Yaşanan olay, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve kullanıcılar arasında geniş yankı buldu. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi ve taksicilerle şahıs arasındaki gerginlik büyümeden önlendi.

Olay sonrası soruşturma başlatıldı

Yaşanan bu gergin olayın ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü, taksiciler ve olayın diğer tarafı hakkında soruşturma başlattı.

Genc Gazete Sen Misin Taksi Parasını Ödemeyen Taksiciler Baltalarla Kapısına Dayandı! (2)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA