Asayiş

Sevdiği tarafından başından vurulan kadın yaşam mücadelesini kaybetti

sevgilisi tarafından başından vurulan 35 yaşındaki Sehle Gündüz, üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Şüpheli S.S., Hendek ilçesinde yakalandı.

Loading...

Abone Ol

Olay, 5 Eylül gecesi Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Orta Mahalle’de bulunan bir dairede meydana geldi. Sehle Gündüz ve sevgilisi S.S. arasında çıkan tartışma sırasında, S.S. Gündüz’ü başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şüpheli silahıyla birlikte yakalandı

Olayın ardından Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, S.S.’nin aracı Hendek ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Kısa süre sonra saklandığı yerde olayda kullandığı silahla birlikte yakalanan S.S., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üç çocuk annesi hayatını kaybetti

Eşinden boşanmış ve üç çocuk annesi olduğu öğrenilen Sehle Gündüz, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Güzellik uzmanı olarak çalışan Gündüz’ün ölümü, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

“Saklandığı yerde yakalanan S.S., olayda kullandığı silahla birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.”

Cinayet sonrası soruşturma sürüyor

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Cinayetle ilgili detaylar araştırılırken, olayın ardındaki sebepler de inceleniyor. Sehle Gündüz’ün ölümü şehirde büyük bir üzüntü yarattı.

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!