Acı kaza Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana geldi.

Otomobil rögar kapağına çarparak devrildi

Kırıkkale istikametinden Çorum yönüne seyir halinde olan Kahraman Kudu’nun kullandığı 55 AKY 625 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki rögar kapağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil daha sonra devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi ve olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Genc Gazete İzinden Dönen Polis Memuru Ve Eşi Kazada Öldü (1)-1

Kudu çifti olay yerinde hayatını kaybetti

Kazada, Giresun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Kahraman Kudu ve Giresun Valiliği’nde çalışan eşi Filiz Kudu, olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin 8 yaşındaki kızı Elif Su ve 6 yaşındaki kızı Berin Su yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı çocuklar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genc Gazete İzinden Dönen Polis Memuru Ve Eşi Kazada Öldü (3)

Aile yıllık izinden dönüyordu

Kudu ailesinin yıllık izinden görev yerleri olan Giresun’a döndükleri öğrenildi. Anne ve babanın hayatını kaybettiği, çocukların yaralandığı kaza, hem aileyi hem de görev yaptıkları kurumları yasa boğdu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

“Kaza, kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki rögar kapağına çarpması sonucu meydana geldi. Olay yerinde Kudu çifti hayatını kaybetti.”

Genc Gazete İzinden Dönen Polis Memuru Ve Eşi Kazada Öldü (5)

Soruşturma devam ediyor

Kazada hayatını kaybeden Kahraman ve Filiz Kudu'nun cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Yetkililer kazanın nedenine ilişkin incelemeleri sürdürüyor. Kaza, Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Valiliği’nde derin üzüntü yarattı.

Genc Gazete İzinden Dönen Polis Memuru Ve Eşi Kazada Öldü (4)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Genc Gazete İzinden Dönen Polis Memuru Ve Eşi Kazada Öldü (6)

Kaynak: İHA