Bursa

SON DAKİKA | İnegöl’de Sular Kesilecek! O Saate Kadar Sular Olmayacak! İşte O Mahalleler...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Mahmudiye Mahallesi Dağyolu Sokak’taki pompa hattında meydana gelen arıza nedeniyle merkez mahallelerde su kesintisi yaşanacak.

Loading...

Abone Ol

BUSKİ, Bursa’nın İnegöl ilçesinde Mahmudiye Mahallesi Dağyolu Sokak’taki pompa hattında meydana gelen arıza nedeniyle merkez mahallelerde su kesintisi yaşanacığını duyurdu. 12.00 ile 21.00 saatleri arasında su akışı kesilecek ve su basıncında düşüklük meydana gelebileceği bildirildi.

Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Su kesintisi ve basınç düşüklüğünden etkilenecek mahalleler şunlardır: Mahmudiye Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Süleymaniye Mahallesi, Burhaniye Mahallesi, Osmaniye Mahallesi, Yenice Mahallesi, Cuma Mahallesi, Mesudiye Mahallesi, Orhaniye Mahallesi ve Çeltikçi Mahallesi. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşların su kesintisine karşı tedbirli olmaları önerilmektedir.

Dağyolu Sokak’taki pompa hattında oluşan teknik arıza nedeniyle, su hizmetlerinde yaşanacak bu geçici kesinti, su basıncının da düşmesine neden olacaktır. İlgili ekipler arızayı gidermek için çalışmalarını sürdürmektedir ve suyun en kısa sürede yeniden sağlanması hedeflenmektedir.