İnegöl

Spor camiası Beşiktaş’ın İnegöllü golcü futbolcusu Gökhan Güleç'in düğününde buluştu

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Gökhan Güleç, Betül Türkyılmaz ile evlendi. Düğün, Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Abone Ol

Gökhan Güleç ve Betül Türkyılmaz’ın Düğününde Beşiktaş Camiası Buluştu

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Gökhan Güleç, Cuma akşamı Betül Türkyılmaz ile dünya evine girdi. Orhan İnegöl Köftecisi’ndeki düğüne Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yönetici Süleyman Eren, Beşiktaşlı futbolcular İbrahim Toraman, Koray, Mehmet Sedef ve yeni transfer Serdar Kurtuluş ile Ümit Milli Takım Sorumlu Teknik Direktörü Reha Kapsal da katıldı.

Düğüne Spor Camiasından Yoğun İlgi

Düğünde Betül ve Gökhan Güleç’in nikah şahitliklerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Murat Aksu, Süleyman Eren ve İbrahim Toraman yaptı. İnegöl Belediye Başkanı ve aynı zamanda İnegölspor Kulübü Onursal Başkanı Alinur Aktaş’ın kıydığı nikahta genç çift bol bol dans etti.

Önemli simalar düğünde

Murat Aksu, geline bir altın bilezik takarken, spor camiasının önde gelen isimleri düğünde hazır bulundu. Çok sayıda kişinin katıldığı düğün töreninde İnegöl ve Bursa’nın yanı sıra başka illerden gelen tanınmış simalar da yer aldı.

Ömür boyu mutluluklar!

Genç çift, törenlerine katılan davetlilerin masalarını tek tek gezerek teşekkür etti. Düğün boyunca neşeli anlar yaşandı ve davetliler eğlenceli bir gece geçirdi.

Biz de Gençgazete ailesi olarak Güleç çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Betül ve Gökhan Güleç’in düğün töreni, Beşiktaş camiası ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Düğün, samimi ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Güleç çifti, davetlilere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikle büyük beğeni topladı.

ARŞİVDEN HABER: 12 Haziran 2006