Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor'un hafta sonu karşılaştığı Değirmenönü karşılaşması öncesinde, iki takımın oyuncularının cadde ortasında ısınma hareketleri yapması tepki topladı.

ARABAYATAĞI SAHASINDA

Arabayatağı Sahası'nda oynanan Süper Amatör Lig B Grubunda yer alan Değirmenönü ile İnegöl temsilcisi Karadeniz Güvenspor'lu futbolcular orta refüjdeki çimler üzerinde ısınma hareketleri gerçekleştirdi.

İSYAN ETTİLER

Her iki takımın yöneticileri ve futbolcuların isyan ettiği durum karşısında yetkililer hiçbir çözüm üretemezken; kulüp temsilcileri kendilerini cadde ortasında ısınma hareketi yaptıran zihniyeti kınadıklarını ifade ettiler.

KİMDEN TALEP EDECEĞİZ

Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Ahmet Tüfekçi, yaptığı açıklamada; "Karadeniz Güvenspor olarak iyi futbol oynamamıza rağmen sezona iyi başlayamadık ve şanssız yenilgiler aldık Değirmenönüspor maçı bizim için önemliydi. Güzel ve iyi bir oyundan sonra kazanan taraf biz olduk. Teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarımızı kutlarım. En kısa sürede sıralamada hak ettiğimiz yere çıkacağız buna inancımız tam. Cadde ortasında ısınmaya gelince... Bu da her iş gibi zamanla unutulur ve bu olaylar her takımın başına gelmeye devam eder. Yan tarafta uygun halı saha varken vatandaşlara kiraya satılmasına dolayı caddede ısındık. Biz bunu orada kimselere anlatamadık. Hakem benim sorumluluğum değil diyor. Saha konseri aynı diyor... Enteresan hala merak ediyorum kim bu işlerin sorumlusu kimden ısınma yeri talep edeceğiz?" diye sordu.