Asayiş

Sürücü ile Yolcu Tartışınca Otomobille Evin Bahçesine Uçtular; 2 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen kazada, araç içinde tartışma sonucu otomobil kontrolden çıkarak bir evin bahçesine uçtu.

Loading...

Abone Ol

Tartışma Kaza ile Sonuçlandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Barış Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi'nde seyir halindeki 06 BGF 837 plakalı otomobilde sürücü ile yolcu arasında tartışma çıktı. Bu tartışma sırasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, bir evin bahçesine uçtu ve takla attı.

Yolcu Araçta Sıkıştı

Ters dönen araçta bulunan sürücü kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, yolcu ise araç içinde sıkıştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, sıkışan yolcuyu kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekiplerin halat yardımı ile aracı havaya kaldırması ile yolcu otomobilden çıkarıldı.

Yaralıların Durumu

Yolcu itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı ve acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ailenin Dramatik Anları

Olay yerine gelen yolcunun kardeşi, yaşananlar karşısında sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza sonucu araç kullanılamaz hale geldi.