Samsun-Ordu karayolu üzerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde sabah saatlerinde yaşanan korkunç kaza, yerel saatle 07:30 sularında meydana geldi.

Genç Gazete Samsun Kaza Karı Koca (1)

Edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki Mustafa Yıldız yönetimindeki 55 AJU 974 plakalı hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen bir tırın dorsesine arkadan hızla çarptı. Kazada, Mustafa Yıldız ve yanında bulunan eşi Özgül Yıldız (31) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Genç Gazete Samsun Kaza Karı Koca (2)

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle olay yerine kısa sürede sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldız çifti, araç içinde sıkıştıkları yerden kurtarılamadan hayatını kaybetti.

Genç Gazete Samsun Kaza Karı Koca (4)

Yetkililer, kazanın nedeninin belirlenmesi ve sorumluların tespiti için detaylı bir soruşturma başlattı. Tır sürücüsü S.E. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Genç Gazete Samsun Kaza Karı Koca (5)

Deprem timleri hazır kıta Deprem timleri hazır kıta

Acılı aile ve yakınları, kaza yerinde gözyaşlarına boğuldu. Yıldız çiftinin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA