Asayiş

Trafikte kızan sürücü geri manevra yapıp iki kişiyi ezmeye çalıştı, işte o anlar!

Trafikte tartıştığı motosikletli iki genci geri manevra yaparak ezmeye çalışan bir sürücü dehşet saçtı. O anları kamera kaydetti.

Loading...

Abone Ol

İskenderun ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde, trafikte yaşanan bir anlaşmazlık kısa sürede tehlikeli bir hâl aldı. Bir ticari araç sürücüsü ile motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kişi arasında başlayan tartışma, herkesin nefesini tuttuğu anlara sahne oldu.

Tartışma sonrası korku dolu anlar yaşandı

Trafikte başlayan gerilim, kavşakta iki gencin motosikletlerinden inmesiyle daha da büyüdü. Tartışmanın devam ettiği sırada, sürücünün uzaklaştığını düşünen gençler tekrar motosikletlerine bindi.

Sürücü geri manevrayla gençlere saldırdı

O anda, gençlerin beklemediği bir şekilde aracını geri manevra ile üzerlerine süren sürücü, iki kişiyi ezmeye çalıştı. Gençler büyük bir refleksle kaçarak ezilmekten son anda kurtuldu.

Kaçış anları güvenlik kamerasında

Yaşanan bu dehşet dolu anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde sürücünün, aracı ile gençlere yönelik tehlikeli manevrasının ardından hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

"Gençler ezilmekten saniyelerle kurtuldu. Güvenlik kameraları, yaşanan tehlikeyi an be an kaydetti."

Yaralı gençler hastaneye kaldırıldı

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan gençler ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kaçan sürücüyü arıyor

Gençlerin şikayeti üzerine, polis ekipleri sürücünün yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları titizlikle incelenirken, sürücünün kimliğinin belirlenmesi için soruşturma sürüyor.

Olay sonrası, çevrede yaşanan dehşet dolu anların güvenlik kameralarına yansıması sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki topladı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!