Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda yaşanan olayda, Şemsettin Erkuvan isimli şüpheli, 21 Ekim günü Şenay Gerçek (45) ve kızları Gaye (25) ile Güldane Gerçek'i (21) takip etti.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (11)

İddiaya göre, Erkuvan, oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu anne ve kızları mezarlıkta tabancayla vurarak öldürdü. Şemsettin Erkuvan olay yerinden motosikletle hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (6)

Oğlunun intiharı, gerilim dolu sürecin fitilini ateşledi

Muzaffer Erkuvan, Ağustos ayında kayınvalidesi Şenay Gerçek'in Menekşe Mahallesi'ndeki evine yakın bir ağaca kendisini asarak intihar etmişti.

Oğlunun ölümünden derin bir üzüntü yaşayan Şemsettin Erkuvan, bu trajik olaydan gelini ve onun ailesini sorumlu tutmaya başladı. İntikam arayışıyla dolan Erkuvan, cinayeti planladığı iddialarıyla gündeme geldi.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (7)

Cinayet büro amirliği özel operasyon düzenledi

Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan bir ihbar, şüphelinin Göztepe Mahallesi'ndeki sarp bir arazide saklandığı bilgisini verdi.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (4)

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile birlikte bölgeye kapsamlı bir operasyon başlattı. Aramalar sonucunda, Erkuvan, sarp arazi üzerindeki kirpi yuvası olan bir oyukta tespit edilerek gözaltına alındı.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (5)

Şüpheli, intikam duygusuyla hareket ettiğini itiraf etti

“Vurduğum 3 kadın, oğlumun ölümünden sorumludur. Bu nedenle kin besliyordum. Olay günü motosikletle mezarlıktan geçerken karşılaştım, öfkemle dayanamayıp vurdum,” şeklinde ifade veren Şemsettin Erkuvan, olayın ardından ormanlık alana gidip saklandığını belirtti. Gözaltında olduğu sırada gazetecilere “Oğlumu astılar, öldürdüler” diyerek kinini dile getiren Erkuvan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (3)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Genç Gazete Anne Ve Kızlarını Mezarlıkta Öldüren Zanlı (1)

Kaynak: İHA