Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonunda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları şüphesiyle durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 162 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olay, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ortaya çıktı.

Kırıkkale Karakeçili'de Yapılan Operasyonda Bin 162 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

Detaylara göre, Karakeçili ilçesinde yapılan yol uygulamasında şüpheli bulunan bir araç jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Araç içerisinde bulunan M.K. (25) ve B.E. (21) isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, toplamda bin 162 adet uyuşturucu hap olarak kullanılan sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Karakeçili'de Gerçekleşen Operasyonla Bin 162 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 2 Tutuklama

Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alınan M.K. ve B.E., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan Karakeçili Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale Karakeçili Operasyonu: Bin 162 Adet Uyuşturucu Hapla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonları, il genelinde güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarıyla devam ediyor. Halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen bu tür operasyonlar, uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı kararlı bir duruş sergilenmesi adına önem arz etmektedir.

Editör: İHSAN KURAN