Ülke gündemini meşgul eden Köfteci Yusuf hakkındaki haberlerin ardından yaptığımız ankette, vatandaşların yüzde 87,4'ü " Köfteci Yusuf'tan yemeye devam ederim" diyerek markaya güvendiklerini gösterdi.

Genç Gazete Köfteci Yusuf Zam Yaptı! İşte Köfteci Yusuf'un Yeni Fiyatları...

Köfteci Yusuf Anketinde Çarpıcı Sonuçlar

Günlerdir ülkenin gündeminde olan Köfteci Yusuf'u anketimize taşıdık. "Çıkan haberlerden sonra Köfteci Yusuf'tan yemek yer misiniz?" sorusunu okurlarımıza ve takipçilerimize sorduk. Ankete katılanların yüzde 87,4'ü "Evet, yerim" yanıtını verirken, yüzde 10'u "Hayır, yemem" ve yüzde 2,6'sı ise "Kararsızım" şeklinde oy kullandı.

Anket sonuçları, vatandaşların Köfteci Yusuf'a güvendiklerini ve yaşanan olayların bir komplo olduğunu düşündüklerini ortaya koydu. Birbirinden ilginç yorumların yer aldığı ankette, katılımcılar yerli markanın desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Resized 4Bb8E 82A4Fbbfyusufakkasdekupe

Yusuf Akkaş'tan Videolu Açıklama

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş da geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden bir video yayınlayarak iddialara cevap verdi. Akkaş, açıklamasında şunları söyledi:

"Bu ülkede kimlere dokunulamaz? Düşündüm; mesela bu olaylar başıma geldiğinde, eğer yabancı firmalarla ortak olsam ya da yabancı bir firma olsam, bu kadar kolay dokunulamazdı. İkincisi, eğer siyasi bağlantılarım olsa ve o çevrelerden besleniyor olsam, yine dokunulmaz olurdum. Hatta, eğer anlatıldığı kadar güçlü olsaydık, bu olayda numune bile alınmazdı diye düşünüyorum. Sonuçlar da böyle çıkmazdı, kim bilir. Az biraz daha düşünmek gerekiyor. Biri bu süreçte olumlu mu etkileniyor, olumsuz mu? Ne kadar çok şeyle ilişkilendirildik: mafya var dendi, siyasi bağlantılar var dendi, bir sürü şey söylendi.

Mafya bağlantısı olmak sizce Türk milleti tarafından kabul görecek bir şey midir? Türk milleti parasını kötü bir yere yatırır mı? Bu söylentiler bize pozitif mi yansıyor? Hayır, olumsuz yansıyor. Ancak bu söylentiler gençlerimizde ve milletimizde neye sebep oluyor biliyor musunuz? Kafalarına yapamayacakları korku duvarları ve bariyerler koymalarına neden oluyor. Bu ülkede bir şey yapabilmek için bu çevrelere bulaşmadan ilerleyemeyeceklerini düşündürüyorsunuz. Umutsuzluk aşılıyorsunuz. Ama şu da bir gerçek: Bu şirket, bu yerlere bulaşmadan bugünlere geldi."

  • Açıklamanın tamamını dinlemek için TIKLAYIN
Ekran Görüntüsü 2024 10 11 102209 Gencgazete Ekran Görüntüsü 2024 10 11 102148 Gencgazete Ekran Görüntüsü 2024 10 12 135416

Belediye Başkanlarından Destek Paylaşımları

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel de sosyal medya hesaplarından Köfteci Yusuf'a destek mesajları paylaştı. Başkan Ercan Özel, paylaşımların ardından Köfteci Yusuf'un Yenişehir'deki şubesine giderek yemek yedi ve bu anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Adsız Tasarım Gencgazete-4

Anketimizde sona geldik ve sonuçlar tam da beklediğimiz gibi çıktı. Vatandaşların büyük çoğunluğu, Köfteci Yusuf'tan yemek yemeye devam edeceğini belirtti. Bu durum, markanın toplum nezdindeki güvenilirliğini ve desteğini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: HABER MERKEZİ