Bursa

Yeter Artık! Bu Yol Ne Zaman Asfaltlanacak? Yetkililer Vatandaşı Oyalıyor...

İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi Kasım Efendi Caddesi'nde uzun süredir asfaltlama yapılmaması, esnaf ve vatandaşları canından bezdirdi.

Abone Ol

İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi Kasım Efendi Caddesi'nde uzun süredir asfaltlama yapılmaması, esnaf ve vatandaşları canından bezdirdi. BUSKİ'nin kazı çalışmalarının ardından asfalt atılacağı söylenmesine rağmen, caddede herhangi bir çalışma yapılmadı.  Yaklaşık bir buçuk iki aydır Sarı Camii'ye kadar olan bölümde asfalt atılmaması, çevredeki esnafın şikayetlerine sebep oldu.

BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından yapılan kazı çalışmalarının ardından asfalt atılacağı iddia edilmişti. Fakat aradan geçen zamana rağmen Kasım Efendi Caddesi'nde herhangi bir asfaltlama çalışması yapılmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından da asfaltlanacak bölgeler arasında gösterilen cadde, ne yazık ki kaderine terk edildi. Bu durum, mahalle sakinleri ve esnafın mağduriyetini artırdı.

Caddedeki esnaflar, “Bu toz duman içerisinde ne yapalım” diye soruyorlar. Dükkanların ve araçların toz içerisinde kaldığını belirten esnaf ve vatandaşlar, bu durumdan oldukça şikayetçi olduklarını aktardı.

Yetkililerden bir an önce asfaltlama çalışmalarının başlatılmasını talep eden esnaf, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.