Karayolları Genel Müdürlüğü Günlük Yol Durumu 

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

22.09.2023
1 Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arasında (Bolu Dağı Geçişi) Ankara İstikametinde tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılacak ve sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabileceklerdir.(25.09.2023 08:00/09.11.2023 17:00)
2 TEM Otoyolunun Babaeski Kavşağı-Havsa Kavşağı Kesimi 45-48.km.leri arasında Edirne İstikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten sağlanmaktadır. (çalışma 7/24 gün/saat esasına göre yapılmaktadır.)
3 Nazilli-Denizli yolunun 36.km.sinde (Ortakçı Mevkii) köprü imalatı çalışması nedeniyle Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
4 Mengen-Yeniçağa yolunun 24.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
5 TAG Otoyolunun Narlı Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 17-21.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6 Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7 Beşikdüzü-Trabzon yolunun 54.km.sinde (Trabzon Şehir Geçişi, Ganita Mevkii) yapılmakta olan drenaj sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Trabzon-Akçaabat istikametinde 21:00-01:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8 Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
9 Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 60-63.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
10 Cide-Şenpazar-Ağlı yolunun 47-69.km.leri arasında muhtelif kesimlerde sel tahribatlarının yapım-bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
11 Kangal-Divriği yolunun 27-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

TÜM TÜRKİYE CANLI YOL HARİTASI 

Trafik yoğunluğu durumunun dakikadan dakikaya dahi fark ettiği şehirlerde yol yoğunluk haritası kullanarak ulaşacağınız yere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Genç Gazete  yol yoğunluğu haritası Yandex'e ait verileri sunmakta olup, trafik durumu verileri anbean sizlere aktarılmaktadır. Dilerseniz bilgisayar üzerinden, dilerseniz mobil tarayıcı üzerinden yol durumu servisimizi kullanarak Türkiye'nin birçok ili için trafik durumu takibi yapabileceğiniz gibi yol tarifi konusunda da bilgi alabilirsiniz. Eğer farklı bir şehrin trafik durumunu harita üzerinden takip etmek isterseniz, "şehir seç" alanından seçim yaparak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

EMNİYET KEMERİ

HAYAT KURTARIR

TÜM TÜRKİYE CANLI YOL HARİTASI