İstanbul Büyükçekmece'de, 47 yaşındaki İrfan Benek, gün boyu çalıştıktan sonra yoğun trafikte su satarak insanları şarkılarıyla neşelendiriyor.

Üniversitede okuyan iki kızını okutmak için ek iş yapan Benek, hem ailesine destek oluyor hem de insanların yorgunluklarını hafifletiyor. “İnsanlar mutlu olsun, mutsuz insan görmeyelim” diyerek motivasyonunu açıklayan Benek, farklı tarzıyla dikkat çekiyor.

Genc Gazete Yollarda Şarkılarla Hem Su Hem De Mutluluk Satıyor! (3)

Benek, kızlarını okutmak için şarkılarla yollarda

Büyükçekmece Çatalca Yolu'nda, özellikle yaz aylarında yoğun trafikte şarkılar söyleyerek su satan Benek, 2000'li yıllardan bu yana seyyar satıcılık yapıyor.

Elindeki su şişeleriyle araçlardaki insanlara neşe dağıtan Benek, “Kızlarımı okutmak için elimden geleni yapıyorum” diyor. Bir yandan çaycılık yaparak geçimini sağlayan Benek, akşamları trafikte ek iş yaparak çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmaya çalışıyor.

Genc Gazete Yollarda Şarkılarla Hem Su Hem De Mutluluk Satıyor! (2)

İnsanlara mutluluk dağıtıyor

İrfan Benek, çocukluk döneminde yaşadığı zorluklardan ilham alarak, çocuklarının daha iyi bir eğitim almasını hedefliyor. Çocuklarını okutmak için ekstra mesai yapan Benek, insanların iş çıkışı yorgunluklarını şarkılarla alarak bir nebze olsun yüzlerini güldürüyor.

“Mutsuz insanlar mutsuz eder, mutlu insanlar herkesi mutlu eder” diyerek mutluluğun önemini vurguluyor.

“Dünyada ne kadar insan varsa, hepsine mutluluklar diliyorum. İnsanlar mutlu olsun, mutsuz insan görmeyelim”

Genc Gazete Yollarda Şarkılarla Hem Su Hem De Mutluluk Satıyor! (5)

Mutluluğun sırrı insanlarla iletişimde

Benek, seyyar satıcılık yaparken insanlarla kurduğu pozitif bağın önemine dikkat çekiyor. “İşimin sırrı mutluluk” diyen Benek, karşılaştığı herkesle enerjisini paylaşıyor.

Onun enerjisini yollardaki büyük mutluluk dolu insanlardan aldığını belirtiyor ve herkesin emeğe saygı gösterdiğini dile getiriyor.

İrfan Benek'in bu farklı pazarlama yöntemi, sadece su satmanın ötesinde, insanların günlük hayatlarına bir nebze mutluluk katmayı hedefliyor. Kızları için verdiği mücadele, trafikte geçen zamanları daha katlanılır hale getirirken, insanları mutlu etmeyi sürdürüyor.

Genc Gazete Yollarda Şarkılarla Hem Su Hem De Mutluluk Satıyor! (4)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Genc Gazete Yollarda Şarkılarla Hem Su Hem De Mutluluk Satıyor! (7)

Kaynak: İHA