Kulüp tesislerinde dün düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "Biliyorsunuz transferlerimize başladık. Dün kaptanımız Kemal ile sözleşme imzaladık. Bugünde 2. kaptanımız ve çok değerli kalecimizle tekrar sözleşme yapıyoruz. Kendilerine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. İnşallah sakatsız bir sezon geçirmelerini istiyoruz.

Onları içinde bizim içinde inşallah hayırlı olur. Yarında 5 arkadaşımız gelecek. Onlarla da sözleşme yenileyeceğiz. Hafta sonuna kadar iç transferi bitireceğiz. Hafta başında da inşallah dış transfere başlayacağız" ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH ÜST LİGE ÇIKARIZ

Takım kaptanlarında Bilal Özdemir ise;

"Öncelikle yeni başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olsun. İnşallah bu sene İnegölspor'u hak ettiği bir üst lige taşırız. Bu yolda takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ümit ediyorum. Herkese hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUKLA BİTEN BİR SEZON TEMENNİSİ

Kaleci Hamdi Tevfik Altıok ise, şunları söyledi:

"Ben de öncelikle yönetim kurulumuza, başkanımıza hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Her iki taraf için de inşallah şampiyonlukla biten bir sezon olur. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun."

GENÇLERLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

İnegölspor Yönetim Kurulu, genç oyuncular Ali Aytemur, Mahmut Şeker, Enes Bayır, Okan Ünal ve Kaleci Mustafa Güngör'ün sözleşmelerini 3'er yıl uzattı. Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt,

"Geçen hafta kongre sürecinden sonra transfer komitesi ve yönetim olarak gerekli çalışmalara start verdik. Yapılan görüşmeler neticesinde altyapımızdan yetişip kendi bünyemizde bulunan genç futbolcularla anlaşmaya vardık. Bu sene takımımıza gerektiğinden fazla katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Camiamız adına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Genç futbolcular adına konuşan Ali Aytemur ise şunları söyledi:

"Yeni başkanımıza ve yönetim kurulumuza yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz gençler olarak yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yaparak takımı hedeflerine ulaştırmaya çalışacağız. Herkes için hayırlı olsun."