Enerjisiyle Pazarı Canlandırıyor

25-26 yıldır pazarcılık yapan Selim Gazioğlu, her gelen müşteriyle ayrı ayrı ilgilenerek, güler yüzü ve neşesi sayesinde tezgahında ürün bırakmıyor.

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (7)

"Kayısı meyvelerin dayısı, domates değil çikolata satıyoruz, dalları bastı kiraz yetişirsen alırsın biraz" diyerek tezgahında sebze ve meyve satan Gazioğlu'nun neşeli hallerini gören vatandaşlar, ondan alışveriş yaparak günü tamamlıyorlar.

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (1)-1

Manileriyle Müşterileri Cezbediyor

Sabahın erken saatlerinde tezgah başına geçen, satış yapabilmek için yorulmadan, usanmadan bağıran Gazioğlu, farklı maniler söyleyerek vatandaşların ilgisini çekiyor. Sürekli mani söyleyip her gelen müşteriye tek tek cevap veren Gazioğlu, kendince kampanyalar yaparak belirlediği şanslı müşterilere indirim yapıyor. "Kiminin duası, kiminin parası" diyerek satışını sürdüren Gazioğlu, çoğu kez müşterilerine uyguna sebze ve meyve satıyor.

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (4)

Güler Yüz ve Kaliteli Ürünlerle Pazarda Fark Oluşturuyor

Bitip tükenmeyen enerjisi ve neşesiyle pazar yerinin gözdesi haline gelen Gazioğlu, işini severek yapmanın önemine değinerek,

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (5)

25-26 yıldır bu mesleği yapıyorum, severek yaptığım bir meslek. Ürünlerimiz Adana'dan, Antalya'dan, Mersin'den günlük olarak geliyor. İnsanlar güler yüzümüze geliyor, fiyatlarımıza geliyor. Böyle neşeli neşeli insanlara sebze ve meyve ulaştırabilmek için biz buradayız. Domateste bugün süper kampanyalarımız var, çikolata niyetine domates satıyoruz. Domatese domates denilmez, adeta çikolata bu domatesler." dedi.

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (3)

Selim Gazioğlu'nun güler yüzü ve enerjisi, pazara gelenlerin alışverişlerini neşeli bir hale getiriyor. Onun sempatik tavırları ve kaliteli ürünleri sayesinde pazar yeri her zaman hareketli ve keyifli.

Genc Gazete Bayburtlu Pazarci (6)

Kaynak: İHA