İMOTİM üyelerinin yanı sıra aşure etkinliğine; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı Adem Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da katıldı.

MERHUM YARAN ANISINA

İMOTİM Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli, Aşure etkinliğini geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Adem Yaran anısına düzenlediklerini söyledi.

BİRLİK VE PAYLAŞMA GÜNÜ

Temelli yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin önemli hassasiyetleri birlik beraberlik, dayanışma ve paylaşmayı öngören önemli günleri olur. Kısa bir süre önce aramızdan İMOTİM Kooperatifimizin oluşmasında vesile olan Yaran kardeşlerin en ufağı olan Adem Yaran trafik kazası sonucu ayrılmıştı. Yaran ailesi hem rahmetlinin anısına hem de onu mübarek günde yad etme adına bu aşure etkinliğini düzenledik."

"Aşurenin ruhuna uygun bir şekilde birlik, beraberliğin ve kardeşliğin olduğu, bununda paylaşılarak en üst seviyeye ulaştığı günlere ulaşırız. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Tüm halkımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum" dedi.

1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor! 1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor!