Başkan Sezai Çelik yaptığı açıklamada;

"Geçtiğimiz hafta Karacabey Ziraat Odası hizmet binasının açılışında Bakanımızla konuştuk. Bakanımız müjdeli haberleri verdi; ÇKS'lerin Aydın'dan sonra Bursa iline verilip ikinci pilot bölge olduğunu açıklamıştı. Bakanlığımız nezdinde kendi aramızda iletişim bağlarını kuracağız. Çalışmaları başlatıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren ÇKS'leri tarafımızdan tamamlanacak. Çiftçimiz; İlçe Müdürlüğüne gidiyor, sonra Ziraat Odasına geliyor. Sıcakta, yağmurda kar da çiftçimiz kurumları geziyordu. Artık her şey odamızda tamamlanacak. Bizim için çok büyük başarıdır. Türkiye de 81 il arasında pilot bölge olarak Aydın'dan sonra biz varız. Çiftçi artık iki dere de bir arada kalmayacak" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yüksek Maaşlı İş Fırsatı: 74 Bin 250 TL Başlangıç Maaşıyla Personel Alımı Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yüksek Maaşlı İş Fırsatı: 74 Bin 250 TL Başlangıç Maaşıyla Personel Alımı

Pancarda polar oranında düşürüleceğini de müjdeleyen Çelik, "Pancarda bu sene rekolte düşüklüğü var. Polar düştü. Bu durumda çiftçimiz seneye pancar ekmez. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Bakanımız bir çalışma başlattığını açıkladı. 16 olan polar oranının 12'ye düşürülmesiyle bu sorun ortadan kalkacak. Çiftçimizi zorluktan kurtaracağız inşallah" diye konuştu.