Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Havalimanı ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde vatandaşlara hitap etti.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (1)

Para sayma görüntülerini hatırlatarak CHP'ye tepki gösteren Erdoğan, "Bu şehir 30 yıl geriye gitti, Balya balya, bavul bavul paralar bir yerlerden gelip bir yerlere gidiyor. Kimse bu görüntülerin makul, mantıklı izahını yapamadı" dedi.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (2)

İstanbul'un 1994 öncesine döndüğünü söyleyen Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Erdoğan, "Utanmadan metro yaptım diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize ait. Zamanının yarısı kayakta, tatilde, yarısı genel başkanını devirmek için geçiyor. Kalan zamanda İstanbul'a bir şey kalmıyor. Ekrem Bey yarı zamanlı mesai yaptı" ifadelerini kullandı.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (3)

Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde Dikkat Çeken Anlar

AK Parti'nin, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlediği "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşları selamlarken, Cengiz Kurtoğlu ile birlikte "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını seslendirdi.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (5)

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ak Parti'ye katıldı

Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek AK Parti’ye katılan İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'nun rozetini takdim etti.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (10)

Erdoğan'dan İstanbul'a Seçim Çağrısı

Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir hafta durmayacağız, gece gündüz demeden çok çalışacağız. Günlerdir gittiğim şehirlerde vatandaşlara söylüyorum: İstanbul'daki hemşerilerinizi lütfen arayın ve 1 Nisan'da İstanbul yeniden gerçek sahiplerine kavuşsun. Bu kadim şehri bu CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmanız gerekiyor. Bir hafta boyunca çok çalışacağız, kapı kapı gezeceğiz.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (9)

İstanbul'da Cumhurbaşkanlığında yüzde 48 destek verdiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Gönlümüz, aramızdaki muhabbetin seyrine uygun şekilde oranların daha artmasını umuyorum. Sağlam aday sağlam adam. Murat Kurum ile İstanbul'da yeni bir dönemi başlatacağız. İstanbul'u yeniden gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı Milli İrade Bayramı haline getirelim." dedi.

Genç Gazete İstanbul Mitingi 24 Mart (7)

Kaynak: İHA