Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi


İnegölspor Asbaşkanı Kerim Kurumuş, İnegöl Belediyesi'nin kendisine kestiği 4 bin TL'lik cezanın yönetimde yer aldığı için yapıldığı söylentilerine cevap verdi.
YÖNETİMDE OLMAMLA ALAKASI YOK
Kurumuş, yaptığı açıklamada; "İnegöl Belediye Başkanımız İnegölspor yönetimine savaş mı açtı söylentileri sosyal medyada olaşıyor. Bu konu 1 senedir gündemde. Benim hayvanlarım 20 senedir orada. Belediye aldığı karar gereği şehir içinde hayvan bakma yasağı getirdi. Ben kendilerinden Kurban Bayramı'na kadar müsaade istedim. Kendilerinden bize bir cevap gelmedi ama 4 bin liralık bir ceza bana ulaştı. Ama bunun İnegölspor yönetim kuruluyla alakalı olmadığını şahsımla ilgili olduğunu belirtmek istiyorum"
CEZA ŞAHSIMLA İLGİLİ
"Ayrıca benim hayvan baktığım yer tapulu alanım ve ufak bir koruluk içinde hayvanlara bakıyorum. Bana gelen ceza ise kaçak inşaat yapı üzerinden gelmiş. Aslında burada temel veya inşaat yok. Kendi arsamın üzerine koruluk yapmıştık. Bana gelen yazıda 1 ay içinde bu alanın yıkılacağını belirttiler. Şunu da belirtmek istiyorum. Küçükbaş hayvanların çoğunluğu kuzudur. Kuzular yerinden kıpırdattığımızda zayıflayacağını göz önüne aldığım için Kurban Bayramına kadar yetkililerden müsaade istiyorum. Ben Kurban Bayramından sonra bu alanı kendi ellerimle zaten yıkacaktım. Bu ceza beni ve ailemi oldukça üzmüştür. Biz bu cezayı ödeyeceğiz ama tekrar söylemek istiyorum. Bu konunun İnegölspor'la uzaktan veya yakından alakası yoktur. Ceza şahsıma ait bir olaydır. O benim mülki amirim, İnegöl Belediye Başkanım. Ben onun makamına her zaman saygı gösterdim. Bunu 6 yıllık Orhaniyespor kulüp başkanlığımda göstermişti" ifadelerini kullandı.