21 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 1,5 ay sürdü. Turnuvanın finali Çarşamba akşamı Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Güvenlik Gücü İsko-2 Dokuma'yı mağlup ederek; şampiyon olurken; üçüncü ise İsko 11 Dokuma oldu. Turnuvanın en değerli erkek oyuncusu ise Otomasyon Takımından Mustafa Hakan Dinçer oldu.


7. GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI
Organizasyon Sorumlusu İSKO AŞ Personel Müdürü Sedat Binici, tören öncesi yaptığı konuşmada; "3 Nisan 2017 tarihinde İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonunda başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden İSKO 7. geleneksel bölümler arası voleybol turnuvasını tamamlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 21 takımın katılmış olduğu turnuvada, çalışanların takım ruhu motivasyon artırmada önemli bir yer edinmiştir. Tüm takımların turnuva boyunca öğrendikleri takım ruhu, liderlik, sorumluluk alma, iyi konsantrasyon, motivasyon, hedef koyma, düşünce ve davranış kontrolünü iş hayatında da kullanacaklardır. Motivasyonu artırmak, çalışanlarını ödüllendirmek, ayrıca spor yapmaya teşvik açısından çok önemlidir"
1,5 SÜRDÜ
"Özetle; 7 yıldan beri geleneksel hale getirip sürdürdüğümüz İSKO Bölümler arası Voleybol Turnuvasını, çalışanlarımız arasında büyük bir motivasyon ve takım olma kültürü oluşmasında, İSKO Ailesinin daha da anlam ve önem kazanmasına vesile olmuştur. Başta işyerimizin üst yönetimi ve genel müdürlerimize katkılarından dolayı, İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel'e, İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi adına Okul Müdürü Ali Özdemir'e ve yaklaşık 1,5 aydır maçlarımızı yöneten İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin Bey'e ve Neslihan Levent'e teşekkür ediyoruz. İSKO ailesi kavramını daha da benimsetmek için düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve takımlarımıza desteklerini esirgemeyen bölüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İSKO 8. Voleybol turnuvasında görüşmek dileğiyle hoşça kalın" dedi.

Avrupa Ligi'nde Nefes Kesici Yarı Final: Kimler Finalin Kapısını Aralayacak? Avrupa Ligi'nde Nefes Kesici Yarı Final: Kimler Finalin Kapısını Aralayacak?