Hotel Angelacoma'da düzenlenen yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 14 Aralık 2014 tarihinde aldığı ilçe başkanlığı görevini kongrede devredeceğini söyledi.

BİRLİKTE BAŞARDIK

Seçimlerde teşkilat olarak büyük başarılar elde ettiklerini anımsatan Demirel,

"Hep birlikte azim ve gayretle çalışarak İnegöl siyasi tarihinde bir ilk olan %70,4'lük oy oranını elde ettik. Bu hepimizin gururu, hepimizin başarısıdır. Bu başarı, İnegöl'ün başarısıdır. Bu rekorun, benim başkanlığım dönemimde kırılması, benim için, onur ve gurur meselesidir."

"Bu başarı, milletimizin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, olan sevgisinin, en temel göstergesidir. %70.4'lük oy oranı gösteriyor ki, milletimiz bizlere güvenmektedir. Milletimiz bizlerin yanındadır. O nedenle bizlerde milletimize hizmet etme yolundan ve bu kararlılıktan asla vazgeçmeyeceğiz."

HEP VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK

"3 yıllık zaman zarfında, AK parti İnegöl ilçe teşkilatı olarak, düğünlerinde, derneklerinde, acı ve tatlı günlerinde, hep vatandaşlarımızın yanında olduk, onları hiç bir zaman yalnız bırakmadık. Bunların yanı sıra birçok yatırımı İnegöl'e kazandırdık. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, İnegöl'ümüzü ziyaretleri için çok yoğun bir çaba gösterdik."

ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK

"Asla partimize ve ilçemize zarar verecek bir tavır içinde hareket etmedik. Allah'a şükürler olsun ki alnımız ak, başımız diktir. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Bazı ahlak yoksunu kişiler tarafından; ıstıfa ettiğim yada görevden alındığım iddiaları ortaya atılmış ve bunun gerçeği yansıtmadığı yalan ve yanlış olduğu kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştır."

BAŞKA PLANLARIM VAR

"Ben, görevini olağan kongre ile alan, ilçemizde hiç bir partinin alamadığı, oy oranını alarak, bir rekora imza atan ve görevini olağan kongre ile devreden bir ilçe başkanıyım. Genel merkezimizin şahsım ile ilgili devam kararı olmasına rağmen, geleceğe yönelik planlarımdan dolayı, arkadaşlarım ile yaptığım istişareler sonucu, ilçe başkanlığına devam etmememin daha doğru olacağı kararına vardım."

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

10 ARALIK PAZAR GÜNÜ, SAAT 16.30'DA

"10 Aralık Pazar günü, saat 16.30'da, Kültür Park İçi Kapalı Spor Salonunda, yapacağımız 6.Olağan Kongremize, sizleri davet ediyorum. Pazar günü coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleştireceğimiz kongre ile görevi yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Bu işin en büyük faydası; yaşadığımız bölgeye hizmet etme onuruna bu partiyle kavuşmuş oldum. Parti olarak her zaman biz tazelendik ve büyüdük. İri olmayı diri olmayı bir olmayı başardık. Adem başkanımın yönetimiyle samimi bir şekilde çalıştık. Herkes katkı sağladı. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.