Kesintisiz ulaşım hedefiyle Bursa-Ankara karayolu üzerine kazandırılan köprülü kavşakların ardından Mesudiye Alt geçidinde yenileme ve genişletme çalışmalarına başlandı.

Avarlar Köprülü kavşağın tamamlanmasının ardından başlayan çalışmalar kapsamında, alt geçit araç trafiğine kapatıldı. Çalışma süresi boyunca Mesudiye Mahallesi istikametine gidecek olan vatandaşlar, Avarlar Kavşağını kullanacak. Mesudiye ile birlikte Kozluca alt geçidinde de yenileme ve genişletme çalışmaları yapılması planlanıyor.

Milletvekili Hüseyin Şahin, Yeni alt geçitlerin 14 metre genişliğinde, 6 metre yüksekliğinde olacağını söyledi. Kamyonlar dahil büyük araçların rahatça alt geçitleri kullanabileceğini aktaran Şahin, "İlçeye geliş gidişlerde uzun yol kat etmek zorunda kalan Mesudiye ve Kozluca Mahallesi sakinleri hem güvenli bir trafik akışına, hem rahata kavuşacaklar. İhaleyi alan firma yer tesliminden sonra çalışmalara başlayacak. Alt geçitlerin mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasının takipçisi olacağız." dedi.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise "Geçtiğimiz aylarda yatırım programlarına dahil ettiğimiz Mesudiye alt geçidi yenileme ve genişletme çalışmaları başlayarak trafiğe kapatılmıştır. Mesudiye Mahallesi istikametine gidecek olan vatandaşlarımızın çalışma süresi boyunca Avarlar Kavşağını kullanmasını rica ederiz" diye konuştu.