Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 'Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları'nda İnegöllü sporcular İnegöl'ü başarıyla temsil etti.

81 ilden 2 bin 810 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakaların ardından, Ahmet CİLAM (7 yaş ) ve Hayrunnisa Şahin (16 yaş)milli takım alt yapı havuzuna girmeyi başardı.

7 YAŞINDA BÜYÜK ŞAMPİYON

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Şirin Akademi Anaokulunda 2 yıl önce satrançla tanışan ve İnegöl Satranç Kulübü ile sürdürdüğü aralıksız ve düzenli çalışmalar neticesinde Milli Takım havuzuna girmeyi başaran Ahmet CİLAM, Türkiye'nin en büyük satranç organizasyonunda kendi yaş grubunda 9'da 7 gibi başarılı bir sonuç elde ederek milli takım havuzunda kalmayı başardı.

Bİ DÜNYA TECRÜBESİ VAR

Uzun yıllar satrancın içinde olan ve geçtiğimiz yıllarda Türkiye şampiyonluğunun yanında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve dünya genelinde düzenlenen satranç turnuvalarına katılıp yüksek deneyimlere sahip olan Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencisi Hayrunnisa ŞAHİN de düzenlenen turnuvada İnegöl'ü başarı ile temsil etti ve büyük başarılara imza atarak milli takım havuzunda kalmayı tekrar başardı.

İNEGÖL'DEN 13 SPORCU GİTTİ

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler ve yıldızlar Satranç Şampiyonası'na 13 sporcu ile katılan İnegöl Satranç Kulübü tüm sporcuları ile başarılı sonuçlar elde ederek turnuvayı tamamladı.