Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Koç! Bugün enerji patlaması yaşayabilirsin. Kendini bir orduyu tek başına yönetiyormuş gibi hissedeceksin. Yalnız dikkat et, her şeyi aynı anda yapmaya çalışırken çuvallamayalım. Eğlenmeyi unutma, sonuçta hayat bir maraton değil!

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Sevgili Boğa, bugün rahatlamak ve keyif almak senin işin. Evinin konforunda, bir fincan kahve ve en sevdiğin diziler eşliğinde bir gün geçirebilirsin. İşlerini fazla ciddiye alma, biraz gevşe. Unutma, hayat bir çikolata kutusu gibidir; her zaman ne çıkacağını bilemezsin ama her biri lezzetlidir.

Genç Gazete Kova Burcu Sağlık Ve Diyet Astroloji Burçlar (3)

 İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Merhaba İkizler! Sosyal kelebek modundasın. Bugün yeni insanlarla tanışabilir, ilginç sohbetlere dalabilirsin. Kendine bir kahve ısmarla ve hayatın tadını çıkar.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç, bugün ailene ve sevdiklerine odaklan. Onlarla vakit geçirmek, ruhunu besleyecek. Biraz nostalji yap, eski fotoğrafları karıştır ve birlikte kahkahalar at. Aileyle geçen zaman gibisi yok, değil mi?

Genç Gazete Kova Burcu Sağlık Ve Diyet Astroloji Burçlar (2)

 Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan, bugün sahne senin! Işıklar altında parlamaya hazır ol. Kendine güvenin tam, ama bir Aslan gururunu da kenara bırak. Egoyu bir kenara koy ve sevdiklerine biraz sevgi göster. Unutma, kral ya da kraliçe olmak sadece güçle değil, kalple de olur.

 Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başaklar, detaylar sizin işiniz. Bugün işlerinizde mükemmeliyetçiliğinizi konuşturacaksınız. Ama bir mola verin ve dünyaya biraz daha geniş açıdan bakın. Hayat, hatalarıyla güzeldir. Belki biraz çikolata size iyi gelir!

Genç Gazete Kova Burcu Sağlık Ve Diyet Astroloji Burçlar (1)

 Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi, bugün dengeyi bulmak önemli. Hem işte hem de özel hayatında adalet terazisini doğru tart. Biraz da kendine vakit ayır. Yürüyüş  ya da sadece sevdiğin bir kitabı okumak sana iyi gelecek.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep, bugün içsel dönüşüm zamanı. Ruhunu arındır, meditasyon yap, ibadetlerini aksatma derin bir nefes al. Kendini yeniden keşfetmek için mükemmel bir gün. Unutma, güç içimizde saklıdır.

Genç Gazete Kova Burcu Astroloji Burçlar (5)

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay, bugün macera seni bekliyor! Yeni yerlere git, yeni insanlarla tanış. Rutinlerden sıkıldıysan, hayatına biraz heyecan katmanın tam zamanı. Hayat kısa, o yüzden her anı dolu dolu yaşa!

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlaklar, bugün iş ve disiplin sizinle. Ama arada bir durun ve kendinize küçük ödüller verin. Belki sevdiğiniz bir tatlı, belki de kısa bir yürüyüş. Hayat, sadece çalışmakla değil, keyif almakla da güzeldir.

Genç Gazete Kova Burcu Astroloji Burçlar (4)

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova, bugün yeniliklere açık ol. Yeni projeler, yeni fikirler seni bekliyor. Farklı düşüncelere ve yaklaşımlara kapını aç. Hayat, değişimlerle güzeldir. Unutma, en iyi icatlar hep farklı düşünenlerden çıkmıştır.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar, bugün sezgileriniz çok güçlü. İç sesinizi dinleyin ve doğru adımları atın. Ruhunuzu besleyin, belki biraz yoga, belki de deniz kenarında yürüyüş. Hayat, ruhunuzu dinlemek ve ona iyi gelmekle daha güzeldir.

Genç Gazete Kova Burcu Astroloji Burçlar (3)

Kaynak: astroloji.org