Oyun çağındaki çocuklar oyuncaklarıyla eğlenirken, Ömer Ali zorlu arazilerde motosiklet sürerek adından söz ettiriyor. Hedefi ise, motosiklet tutkunu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn ile tanışıp, birlikte sürüş yapmak.

Motorsiklet Tutkusu Nesilden Nesile

Üç Nesildir Süren Bir Tutku

motorcu cocuk (2)

Ömer Ali'nin babası Fatih Koçbıyık, ailenin 3 kuşaktır devam eden motosiklet sevgisini dile getiriyor. Baba Koçbıyık, "Babam, ben ve şimdi Ömer Ali, hepimiz motosiklet tutkunu olduk. Çocuğuma bu tutkuyu aktarmak ve onun yeteneklerini geliştirmek benim için bir gurur kaynağı" diye anlatıyor.

motorcu cocuk (6)

Minik Ömer Ali'nin Hedefi

Henüz küçük yaşta olmasına rağmen büyük hedefler koyan Ömer Ali, "Motosiklet sürmeyi seviyorum ve ileride bir yarışçı olmak istiyorum. Ayrıca Zayn ile tanışıp onunla sürüş yapmak en büyük hayalim" diyor.

motorcu cocuk (3)

Yetenek Kendi İçinden Geliyor

Baba Koçbıyık, Ömer Ali'nin yeteneklerinin tamamen doğal olduğunu belirtiyor:

"Biz sadece çocuğa imkan sunduk. Yaptığı tüm hareketler kafasında kurarak veya sosyal medyada görerek yaptığı hareketlerdir."

Ömer Ali ise motosiklet sürmeyi tamamen kendi başına öğrendiğini ifade ediyor.

motorcu cocuk (4)

Güvenliğin Önemi

Her ne kadar küçük yaşta olsa da, Ömer Ali güvenlik konusunda oldukça bilinçli. "Kasksız ve korumasız sürmeyi sevmiyorum" diyerek, güvenli sürüşün önemini vurguluyor.

Bu genç yetenek, motosiklet dünyasında iz bırakmaya hazır görünüyor ve belki de yakın gelecekte Zayn ile beraber pistlerde fırtına gibi esecek.

motorcu cocuk (5)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR