Aracında silahlı saldırıyla uğrayan Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç, saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

Mersin’in Tursus ilçesinin Gözlükule Mahallesi’nde bulunan Gariciler Sitesi’nden ziyarete giden Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç, ziyaret sonrasında hafif ticari aracına bindi ve silahlı saldırıyla uğradı.

Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç saldırıya uğradı

Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç silahlı saldırıya uğradı, saldırganlar olayın ardından hemen olay yerinde kaçarken çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen hastaneye kaldırıldılar fakat Tuncay Gengeç yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine polis ekipleri incelemeye aldılar. İncelemenin ardından Tuncay Gengeç’in aracına 34 merminin isabet ettiği tespit edildi. Olay yerinden kaçan şahıslar araçlar ile kaza yaptığı ve bölgedeki bir motosikletliyi de gasp ederek ormanlık bir alana kaçtıkları belirtildi. Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için hemen çalışmalar başlatıldı.

Editör: Abdullah Argun