İspanya La Liga'da futbolseverlerin heyecanla beklediği El Clasico karşılaşmasında Barcelona, Santiago Bernabeu’da Real Madrid’i ağırladı.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (11)

İlk yarıda yüksek tempolu bir mücadele sergilenmesine rağmen iki taraf da gol atma başarısını gösteremedi. Ancak ikinci yarıda Barcelona fırtınası esti.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (10)

Barcelona, Lewandowski’nin golleriyle öne geçti

Karşılaşmanın ikinci yarısında Barcelona, Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'nin 54. ve 56. dakikalarda attığı iki golle 2-0 öne geçti. Lewandowski, 66. dakikada bir şutunu da direkten döndürerek Madrid savunmasını zor durumda bıraktı.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (9)

Yamal, El Clasico tarihine geçti

Barcelona, 77. dakikada Lamine Yamal'ın golüyle farkı 3’e çıkardı. Bu gol, Yamal’ı El Clasico’da gol atan en genç futbolcu yaparak tarihe geçmesini sağladı. Genç yetenek, sahada gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (7)

Raphinha skoru belirledi

Maçın 84. dakikasında Raphinha’nın attığı golle Barcelona, Santiago Bernabeu'dan 4-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Real Madrid’in taraftarları, takımın bu sonuç karşısında yaşadığı şoku gizleyemedi.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (8)

Arda Güler forma şansı bulamadı

Barcelona’nın galibiyetle sahadan ayrıldığı mücadelede, yedek kulübesinde başlayan milli oyuncu Arda Güler ise forma şansı bulamadı. Barcelona’nın elde ettiği bu galibiyetle puanını 30’a çıkarırken, Real Madrid 24 puanda kaldı.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (6)

Barcelona, bu farklı galibiyetle La Liga'da zirveye yaklaşırken, Real Madrid cephesinde ise yenilginin yarattığı hayal kırıklığı devam ediyor.

Gençgazete Arda Güler Oynamadı, Real Madrid Barcelona'dan Tarihi Fark (3)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA