İspanya LaLiga'nın 21. haftasında, Arda Güler'in ilk kez forma giydiği maçta Real Madrid, Las Palmas'ı 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşma, Gran Canaria Stadı'nda oynandı ve Real Madrid, geri dönerek önemli bir galibiyet aldı.

Real Madrid'in Zorlu Geri Dönüşü

Real Madrid, Las Palmas karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, 65. dakikada Vinícius Júnior ve 84. dakikada Aurélien Tchouaméni'nin attığı gollerle maçı 2-1 kazanarak mücadeleyi lehine çevirdi. Bu galibiyetle puanını 54'e çıkaran Real Madrid, Girona'nın 2 puan önünde liderliğe yükseldi.

Arda Güler'in İlk LaLiga Deneyimi

6.5 ay süren sakatlık döneminden sonra Kral Kupası ve Süper Kupa'da görev yapan Arda Güler, LaLiga'da ilk kez Las Palmas karşısında sahaya çıktı. Maçın 81. dakikasında oyuna giren Arda, 90+8. dakikada gole çok yaklaştı ve performansıyla dikkat çekti.

Arda Güler'den Taraftara Mesaj

Karşılaşmanın ardından Arda Güler, Real Madrid'in sosyal medya hesabı üzerinden taraftara mesaj gönderdi: "Merhaba Madridistas. LaLiga'da ilk maçıma çıktığım ve kazandığımız için çok mutluyum. Daha fazlasını başaracağız."

Editör: Fırat Çelik