İstanbul’un Bağcılar ilçesi TEM otoyolu İSTOÇ mevkiinde sabah saatlerinde feci bir trafik kazası yaşandı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı bir kazaya karışan 3 otomobilin sürücüleri tutanak tutmak için araçlarından inmişti.

O esnada hızlı gelen bir kamyonet, bu araçlara çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Toplam 6 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgedeki trafik bir süre aksarken, şeritlerden biri tekrar trafiğe açıldı.

Genc Gazete Bağcılar Tem'de Zincirleme Kaza 2 Ölü, 5 Yaralı (1)-1

Hızlı gelen kamyonet kazaya neden oldu

Kaza, sabah saat 09.00 sıralarında TEM otoyolu İSTOÇ mevkiinde meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobil maddi hasarlı bir kazaya karıştı. Kaza yapan sürücüler tutanak tutmak için araçlarından inmişti. Ancak 34 NZ 8888 plakalı kamyonet, hızla gelerek bu 3 araca çarptı. Ardından başka bir kamyonet ve ticari araç da kazaya dahil oldu.

Genc Gazete Bağcılar Tem'de Zincirleme Kaza 2 Ölü, 5 Yaralı (4)

2 kişi yaşamını yitirdi, 1’i ağır 5 kişi yaralandı

Toplamda 6 aracın karıştığı kazada, A.N. isimli bir vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti. N.G. isimli başka bir vatandaş ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 5 kişi, hastaneye sevk edilirken, H.G. isimli yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Genc Gazete Bağcılar Tem'de Zincirleme Kaza 2 Ölü, 5 Yaralı (3)

Trafik bir süre aksadı

Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikameti tek şeride indirildi ve yoğun trafik oluştu. Kaza yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı ve trafik normale döndü.

“Kaza yerinde yapılan incelemeler sonucunda iki kişinin hayatını kaybettiği, beş kişinin ise yaralı olduğu belirlendi. Kazaya karışan araçlar yol kenarına çekildi ve yol trafiğe açıldı.”

Kazanın ardından soruşturma başlatıldı

Kazayla ilgili polis ekipleri incelemelere devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, trafik akışının normale dönmesi ile birlikte kazaya karışan araçlar otoparka çekildi. Yetkililer, kazaya neden olan koşulların detaylı bir şekilde inceleneceğini belirtti.

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Kaynak: İHA